Grid henger – 61 cm

0 out of 5

8 490 Ft

A masszázs hengerhez hasonlóan, az izomcsomók lazítására, azok feloldására használható eszköz. A henger felületén kialakított speciális mintázatnak köszönhetően, mélyebb stimuláció érhető el az izmokban, amely gyorsítja az edzések utáni izomregenerációt.

33 készleten

SKU: 193 KategóriaGrid henger
Összehasonlítás

Leírás

A masszázs hengerhez hasonlóan, az izomcsomók lazítására, azok feloldására használható eszköz. A henger felületén kialakított speciális mintázatnak köszönhetően, mélyebb stimuláció érhető el az izmokban, amely gyorsítja az edzések utáni izomregenerációt.


https://youtu.be/QwkzSzg8ifc

 

 

További információk

Tömeg 2.50 kg

Használati útmutató

Általános tudnivalók

 

Az első használat előtt olvassa el gondosan ezt a használati útmutatót, különös figyelmet fordítva a biztonsági tudnivalókra. A Grid hengert csak a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően használja.
A következő utasítások be nem tartása súlyos sérülésekhez vezethet. A használati útmutató a Grid henger elválaszthatatlan részét képezi. Őrizze meg a használati útmutatót a későbbi tájékozódáshoz.
Ha a Grid hengert továbbadja, mellékelje hozzá a használati útmutatót is.

 

Rendeltetésszerű használat

A Grid hengert csak kifogástalan állapotban, az útmutatóban leírtaknak megfelelően használja. Az Grid hengert nagy hőnek kitenni tilos. Tilos zárt, nyirkos, levegőtlen helyen tárolni, ezzel elzárva az eszköz természetes levegőzését. A Grid henger más jellegű vagy nem rendeltetésszerű használata esetén a gyártót és az eladót nem terheli felelősség. A gyártó és az eladó nem vállal felelősséget a Grid henger használatából eredő testi sérülés, következménykár vagy járulékos kár esetén.

 

Biztonsági utasítások

A Grid henger szakszerűtlen használata sérülésekhez vezethet!

Testedzés előtt ellenőrizze, hogy kifogástalan állapotban van-e a Grid henger. Ne használja a Grid hengert, ha sérülést lát rajta vagy ha felmerül a sérülés gyanúja. A nem megfelelő edzőhely is sérülésekhez vezethet. Ügyeljen arra, hogy edzés közben elegendő hely álljon rendelkezésre és a talaj csúszásmentes legyen. A Grid henger antibakteriális anyagból készül de előfordulhat,hogy gyakori érintkezése a bőrrel irritációhoz vezet. Védje a bőrt megfelelő ruházat viselésével.

 

Anyagi kár elkerülése

Az Grid hengert csak kifogástalan állapotban, az útmutatóban leírtaknak megfelelően használja. A Grid hengert nagy hőnek kitenni tilos. Zárt, nyirkos, levegőtlen helyen tárolni, ezzel elzárva az eszköz természetes levegőzését  tilos. A Grid henger más jellegű vagy nem rendeltetésszerű használata esetén a gyártót és az eladót nem terheli felelősség. A gyártó és az eladó nem vállal felelősséget a Grid henger használatából eredő testi sérülés, következménykár vagy járulékos kár esetén.

 

Tisztítás és tárolás

Enyhén nedves kendővel törölje le a Grid hengert. Intenzívebb terhelés esetén alkalmanként egy  fertőtlenítő lemosás is ajánlott. A tisztításhoz soha ne használjon agresszív tisztító- vagy oldószert. Ezt követően száraz kendővel törölje át. Normál körülmények között nem igényel karbantartást. Ennek ellenére rendszeresen ellenőrizze az eszköz épségét és kopásmentességét. A hibás Grid hengert ki kell cserélni. A Grid hengert száraz, gyermekek által hozzá nem férhető helyen, szobahőmérsékleten tárolja. Tárolja úgy, hogy senkit ne zavarjon.