SMR henger – 45 cm (kemény)

0 out of 5

5 990 Ft

Az SMR henger (Self Myofacia Realease) egy önmasszírozó eljárás a henger segítségével. Trigger pont (izomcsomó) akkor alakul ki amikor az izom vérellátása és anyagcseréje nem kielégítő, ezért az izom azon a ponton megfeszül.

200 készleten

SKU: 172 KategóriaMasszázs henger (SMR)
Összehasonlítás

Leírás

Az SMR henger (Self Myofacia Realease) egy önmasszírozó eljárás a henger segítségével. Trigger pont (izomcsomó) akkor alakul ki amikor az izom vérellátása és anyagcseréje nem kielégítő, ezért az izom azon a ponton megfeszül. Túlerőltetés, erős igénybevétel, de akár lelki eredetű problémák is felelősek lehetnek a kialakulásáért. Az ilyen izomcsomók lazítására, feloldására kitűnően alkalmazható az SMR henger. Anyagának (EVA) előnye a nagy ellenállóság, így folyamatos használat során sem veszíti el eredeti alakját. Sportolás előtti bemelegítéshez, illetve az edzés utáni izomregeneráció meggyorsításához is ideális. 

https://youtu.be/khC5J1lkC7s

 

 

További információk

Tömeg 1.00 kg

Használati útmutató

Általános tudnivalók

 

Az első használat előtt olvassa el gondosan ezt a használati útmutatót, különös figyelmet fordítva a biztonsági tudnivalókra. Az SMR hengert csak a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően használja.
A következő utasítások be nem tartása súlyos sérülésekhez vezethet. A használati útmutató a SMR henger elválaszthatatlan részét képezi. Őrizze meg a használati útmutatót a későbbi tájékozódáshoz.
Ha az SMR hengert továbbadja, mellékelje hozzá a használati útmutatót is.

 

Rendeltetésszerű használat

Az SMR hengert csak kifogástalan állapotban, az útmutatóban leírtaknak megfelelően használja. Az SMR hengert nagy hőnek kitenni tilos. Tilos zárt, nyirkos, levegőtlen helyen tárolni, ezzel elzárva az eszköz természetes levegőzését. Az SMR henger más jellegű vagy nem rendeltetésszerű használata esetén a gyártót és az eladót nem terheli felelősség. A gyártó és az eladó nem vállal felelősséget az SMR henger használatából eredő testi sérülés, következménykár vagy járulékos kár esetén.

 

Biztonsági utasítások

Az SMR henger szakszerűtlen használata sérülésekhez vezethet!

Testedzés előtt ellenőrizze, hogy kifogástalan állapotban van-e az SMR henger. Ne használja az SMR hengert, ha sérülést lát rajta vagy ha felmerül a sérülés gyanúja. A nem megfelelő edzőhely is sérülésekhez vezethet. Ügyeljen arra, hogy edzés közben elegendő hely álljon rendelkezésre és a talaj csúszásmentes legyen. Az SMR henger antibakteriális anyagból készül de előfordulhat,hogy gyakori érintkezése a bőrrel irritációhoz vezet. Védje a bőrt megfelelő ruházat viselésével.

 

Anyagi kár elkerülése

Az SMR hengert csak kifogástalan állapotban, az útmutatóban leírtaknak megfelelően használja. A tatami szőnyeget nagy hőnek kitenni tilos. Zárt, nyirkos, levegőtlen helyen tárolni, ezzel elzárva az eszköz természetes levegőzését  tilos. Az SMR henger más jellegű vagy nem rendeltetésszerű használata esetén a gyártót és az eladót nem terheli felelősség. A gyártó és az eladó nem vállal felelősséget az SMR henger használatából eredő testi sérülés, következménykár vagy járulékos kár esetén.

 

Tisztítás és tárolás

Enyhén nedves kendővel törölje le az SMR hengert. Intenzívebb terhelés esetén alkalmanként egy  fertőtlenítő lemosás is ajánlott. A tisztításhoz soha ne használjon agresszív tisztító- vagy oldószert. Ezt követően száraz kendővel törölje át. Normál körülmények között  nem igényel karbantartást. Ennek ellenére rendszeresen ellenőrizze az eszköz épségét és kopásmentességét. A hibás SMR hengert ki kell cserélni. Az SMR hengert száraz, gyermekek által hozzá nem férhető helyen, szobahőmérsékleten tárolja. Tárolja úgy, hogy senkit ne zavarjon.